Bereiding
- Maak de citroen schoon, rasp wat van de schil pers het sap uit.
-
Maak de broccoli schoon en snijd in stukjes.
-
Breng het citroensap met een scheutje water aan de kook. Kook hierin de broccoli in 4 minuten gaar.
-
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bestrooi de vleesreepjes met wat peper, was je handen en bak in de olie in een paar minuten gaar en lichtbruin.
-
Roer de zuivelspread en wat citroenschil door het kookvocht van de broccoli.
-
Schep de penne, citroensaus en broccoli door het vlees en warm goed door.
-
Was de basilicum en hak grof.
-
Strooi
de basilicum over het gerecht.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.