Bereiding
- Schil de aardappelen en snijd in stukken.
-
Was de broccoli en snijd in stukjes.
-
Maak de paprika schoon en snijd in blokjes.
- Hak de walnoten grof en snijd de zongedroogde tomaten in stukjes.
-
Kook de aardappelen in 20-25 minuten in weinig water gaar.
-
Kook de broccoli en paprika in 5-6 minuten in weinig water gaar.
-
Giet de aardappelen en groente af.
-
Breng de melk aan de kook en maak van de aardappelen met de melk een puree.
-
Stamp de groente grof en voeg deze toe aan de puree.
-
Meng de tomaten, komijn en de kaas door de stamppot. Strooi de walnoten erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.