Bereiding
- Schil de aardappelen en snijd ze in stukken.
-
Was de broccoli, snijd hem in roosjes en snijd de stronk in stukjes.
-
Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes.
-
Breek de walnoten grof en snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes.
-
Kook de aardappelen in 20 minuten in weinig water gaar.
-
Kook de broccoli en de paprika in 6 minuten in weinig water gaar.
-
Giet de aardappelen en groente af.
-
Breng de melk aan de kook en maak van de aardappelen met de melk een smeuïge puree.
-
Stamp de groente grof en voeg deze toe aan de puree.
-
Meng de tomaatjes, het komijnzaad en de kaas door de stamppot en verdeel de walnoten eroverheen.
Ingrediënten over?
Zongedroogde tomaatjes over? Ze smaken heerlijk bij gebakken aubergine en courgette. Bewaar de tomaatjes in de koelkast. Ze zijn ongeveer 1 maand houdbaar. Gebruik een schone vork om ze uit de pot te nemen. Dit voorkomt besmetting met bacteriën en schimmels.