Bereiding
            
                - Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan.
- 
Schil de gember en rasp fijn. 
- 
Maak de peper schoon en snijd heel fijn.
- Pel de knoflook en snijd klein
- 
Bak de gember en peper in de olie zacht. Voeg de knoflook toe. 
- 
Neem de pan van het vuur en prak de tofu erdoor. Maak het mengsel op smaak met het sesamzaad en de sojasaus.
- 
Besmeer de boterhammen met halvarine en verdeel de tofuspread erover.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.