Bereiding
            
                - Rooster de zonnebloempitten in een droge koekenpan lichtbruin. 
- 
Was de selderij en snijd grof.
- Pel de sjalot en snijd grof.
- Laat de paprika uitlekken en snijd grof.
- 
Pureer de zonnebloempitten, selderij, sjalot, paprika en het lijnzaad met een staafmixer of in een keukenmachine tot een dikke spread. Breng op smaak met peper.
- 
Besmeer de boterhammen met halvarine en verdeel de sandwichspread erover.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.