Bereiding
- Pel de knoflook en hak hem fijn.
-
Meng de knoflook door de barbecuesaus en de olie.
-
Snijd de kipfilet in dunne reepjes en meng door de saus.
-
Laat de kip minstens 1 uur in de koelkast marineren.
-
Was de komkommer en snijd hem in plakjes.
-
Was de paprika en snijd hem in reepjes.
-
Was de ijsbergsla en snijd ongeveer de helft in dunne reepjes.
-
Bak de kipfilet in de pan gaar en bruin.
-
Snijd de volkorenbollen open en besmeer ze met halvarine.
-
Verdeel de sla, kipfilet, komkommer en paprika over het broodje.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.