Bereiding
- Was de groente en maak de paprika's schoon.
- Laat de sla uitlekken en snijd eventueel in kleinere stukken.
- Snijd de paprika's in halve reepjes, de komkommer in plakjes en de tomaat in blokjes.
-
Doe de komkommer en tomaat samen met de sla in een kom.
- Pel de knoflook en snijd fijn.
-
Was de peterselie en snijd fijn.
- Doe de knoflook, peterselie, kwark en slasaus in een kom en roer goed. Breng op smaak met peper.
- Snijd de kip in reepjes, meng de shoarmakruiden erdoor en was je handen.
-
Verhit de olie in de pan en bak de kipfilet 5 minuten.
-
Voeg de paprika's toe en bak 10 minuten mee.
- Verwarm de pita's in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Snijd de pita's voor tot de helft open en vul met de rauwkost, knoflooksaus en het shoarmamengsel.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf
maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.