Materialen
        
            Bakplaat, staafmixer of keukenmachine
        
    
 
    
	
        
		
            Bereiding
            
                - Verwarm de oven voor op 200 °C. 
- 
Snijd de korsten van het brood. Leg het brood op een bakplaat.
- 
Maak de prei schoon en snijd in dunne ringen. 
- 
Maak de champignons schoon en snijd in plakjes. 
- 
Giet wat olie van de sardientjes bij de tomatenblokjes. Voeg de prei en wat Italiaanse kruiden erbij en pureer de tomatenblokjes met een staafmixer of in een keukenmachine tot een saus.
- 
Laat de sardientjes uitlekken, snijd doormidden en verwijder de graatjes. 
- 
Bestrijk het brood met de tomatensaus en verdeel de champignons, sardientjes en kaas erover.
- 
Bak de pizza in de oven in 10 minuten gaar en knapperig.
 
        
        
		
            Variaties
            
                De
kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.