Bereiding
            
                - Maak de groente schoon.
- 
Snijd de ui in snippers, de bleekselderij in boogjes, de tomaten in stukjes en de prei in ringen.
- 
Verwarm de olie en fruit hierin de ui. Pers het teentje knoflook er boven uit.
- 
Bak de bleekselderij, de prei en het chilipoeder kort mee.
- 
Spoel de bruine bonen af.
- 
Voeg de tomaten, het water en de bruine bonen aan de groente toe en breng dit aan de kook. Kook de soep 10 minuten zacht.
- 
Was de koriander en de alfalfa. 
- 
Knip de koriander klein boven een kommetje.
- 
Verdeel de alfalfa over 2 soepborden en schep de kokende soep erop.
- 
Strooi aan tafel de koriander over de soep en geef er stokbrood bij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.