Bereiding
- Bereid de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan licht.
- Laat de tofu uitlekken en snijd in blokjes. Voeg de paprikapoeder, komijn en peper toe.
-
Roerbak de groente en tofu in de hete olie in enkele minuten gaar.
-
Was de koriander en snijd klein.
-
Meng de bulgur door het groente-tofumengsel.
- Garneer met cashewnoten en koriander.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app .
Ingrediënten over?
Restjes groente:
Bewaar de groente afgesloten maximaal 2 dagen in de koelkast. Laat het niet langer dan 2 uur buiten de koelkast staan. Nog een idee voor een rest groente? Maak deze snelle wokschotel met jonge kapucijners.
Tofu:
Bewaar tofu onder water maximaal 2 dagen in de koelkast of 3 maanden in de diepvries. Gebruik de rest van de tofu in deze lekkere groentestoofpot.