Bereiding
- Was het stuk komkommer en rasp het boven een kom.
-
Pers er een half teentje knoflook bovenuit.
-
Maak het bosuitje schoon en snijd het klein.
-
Meng dit met de yoghurt door de komkommer en maak de saus op smaak met peper.
-
Maak de paprika’s schoon en snijd ze in blokjes of reepjes.
-
Was de sla eventueel, kijk hiervoor op de verpakking.
-
Meng de paprika met de wortelreepjes en de sla.
-
Snijd het stukje ui en het overgebleven halve teentje knoflook heel fijn. Meng dit met de havermout en wat chilipoeder door het gehakt. Vorm er 4 burgers van.
-
Verwarm een (grill)pan of een koekenpan met een antiaanbaklaag en bak de burgers in ca. 6 minuten gaar en bruin.
-
Beleg de broodjes met wat van de groente en een burger. Geef de rest van de groente en de yoghurtdip erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.