Bereiding
- Was de komkommer en rasp boven een kom.
-
Pel de knoflook en pers uit. Meng de helft van de knoflook met de komkommer.
-
Maak de bosui schoon en snijd klein.
-
Meng de bosui met de yoghurt door de komkommer en breng de saus op smaak met peper.
-
Maak de paprika’s schoon en snijd in blokjes of reepjes.
-
Was de sla.
-
Meng de paprika en wortel door de sla.
- Pel de ui en snijd fijn.
- Meng de uit met de rest van de knoflook met de havermout en wat chilipoeder door het gehakt. Vorm er 4 burgers van en was je handen.
-
Verwarm een pan en bak de burgers in 5-10 minuten aan alle kanten gaar en lichtbruin.
-
Beleg de broodjes met wat van de groente en een burger. Serveer de rest van de groente en de yoghurtdip erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.