Bereiding
- Kook de lasagnebladen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Neem de bladen uit het water en leg afgedekt naast elkaar.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui klein, de prei in ringen, de groene selderij in reepjes en de paddenstoelen in plakken.
-
Verwarm de olie en fruit de ui en groene selderij 2 minuten. Bak de paddenstoelen en prei kort mee.
-
Hak de noten grof.
-
Meng de noten door de groente en breng op smaak met wat peper en de Provençaalse kruiden.
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verdeel het mengsel over de lasagnebladen en rol op. Leg de rolletjes naast elkaar in een ovenschaal. Schep de rest van de vulling erover.
-
Meng de kaas door de yoghurt en schenk dit erover.
-
Laat de cannelloni in de oven 10 minuten grillen.
Variaties
Groene selderij kun je vervangen door bleekselderij. De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Groene selderij:
Bewaar de rest afgedekt nog maximaal 7 dagen in de koelkast of 1 jaar in de diepvries. Of gebruik een overgebleven stengel voor deze bruine bol met eiersalade