Bereiding
- Maak de wortel schoon en rasp fijn. Houd wat geraspte wortel achter voor de garnering.
- Was de sinaasappel en rasp wat van de schil.
- Meng de wortel, havermout, rozijnen en de helft van de noten-, zaden en pittenmix met de melk. Breng op smaak met sinaasappelrasp en kaneel.
- Verdeel het mengsel over glazen of kommen en laat 's nachts of minimaal 8 uur in de koelkast staan.
- Garneer de overnight oats met de yoghurt en geraspte wortel. Strooi de rest van de noten-, zaden- en pittenmix erover.
Variaties
Ook lekker met stukjes sinaasappel. Vervang de halfvolle melk door verrijkte sojadrink.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.