Bereiding
            
                - Rooster het brood lichtbruin en snijd de sneetjes in smalle repen.
- 
Was de peterselie en knip de blaadjes klein.
- 
Pel de knoflook en snijd het teentje in reepjes.
- 
Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
- 
Verwarm de olie en bak hierin op hoog vuur de champignons met de knoflook en de peterselie enkele minuten.
- 
Maak het op smaak met peper.
- 
Geef de champignons warm of lauw met de reepjes geroosterd brood.
 
        
        
		
            Variaties
            
                Lekker met als hoofdgerecht lamsstoofpotje met pompoen en aardappelen.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.