Bereiding
            
                - Pel de ui en knoflook en snijd klein.
- 
Maak de paprika's schoon en snijd in blokjes.
- Bak de ui en knoflook in de olijfolie. 
- 
Voeg de kruiden toe en bak dit kort mee. 
- 
Voeg het gehakt toe en bak gaar en rul. 
- 
Voeg de paprika toe en bak kort mee. 
- 
Spoel de kidneybonen af en doe samen met de tomatenblokjes bij het mengsel. Laat het geheel 15 minuten stoven op een lage warmtebron. 
- Breng op smaak met chilipoeder.
 
        
        
		
            Variaties
            
                Maak een de kruidenmix op voorraad. Dat scheelt tijd tijdens het koken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.