Bereiding
- Pel de ui en de knoflook en snijd ze fijn.
-
Maak de paprika's en de peper schoon en snijd ze in stukjes.
-
Fruit de ui en de knoflook met de komijn, paprikapoeder en kaneel zacht in de olijfolie.
-
Voeg het gehakt, de paprika's, de peper en de tomatenblokjes toe en laat dit 15 minuten zacht sudderen.
-
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Spoel de kidneybonen in een zeef af. Warm de kidneybonen op in de tomatensaus.
-
Snijd de halve limoen in partjes.
-
Was de koriander en knip het grof.
-
Serveer de chili met de rijst, een partje limoen en strooi er koriander over.
Extra informatie
Wil je zeker weten dat je vleesvervanger in de
Schijf van Vijf staat? Gebruik onze gratis app
'Kies Ik Gezond?'. Of lees het etiket. Bekijk de
criteria voor een goede vleesvervanger .
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.