Bereiding
- Was de linzen in een zeef. Kook de linzen in ruim water in ca. 20 minuten gaar.
-
Maak de Chinese kool schoon en snijd de kool in repen.
-
Maak het pepertje schoon.
Verwijder de pitjes en snijd de peper in reepjes.
-
Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
-
Verwarm 1 eetlepel margarine in een wok of braadpan en roerbak de Chinese kool en de reepjes peper op hoog vuur enkele minuten tot de groente is geslonken.
-
Laat de linzen in een zeef uitlekken.
-
Bak de champignons kort in de rest van de margarine en warm de linzen mee.
-
Hak de pinda’s grof en strooi ze over de Chinese kool.
-
Maak de linzen op smaak met wat paprikapoeder en geef ze bij de Chinese kool.
Allergie-informatie
Lees voor het gebruik van margarine het etiket.
Ingrediënten over?
Champignons:
Bewaar de rest van de champignons in een plastic bakje of papieren zak nog maximaal 3 dagen in de koelkast.
Gebruik ze in deze lekkere auberginestoof.