Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- 
Rooster de pijnboompitten goudgeel in een droge pan en laat ze afkoelen.
- 
Was de courgettes en halveer ze in de lengte. Snijd de helften in smalle plakken.
- Pel de knoflook en snijd in plakjes.
- 
Bestrooi de biefstuk met peper. Bak het vlees in de hete margarine in 6 minuten lichtbruin.
- 
Verwarm de olie en bak hierin de courgette en de knoflook in enkele minuten gaar.
- 
Neem het vlees uit de pan en houd warm. Giet een beetje water in de pan en roer het aanbaksel los. Laat de jus even koken.
- 
Maak de groente op smaak met de geraspte citroenschil en wat citroensap. 
- 
Strooi de pijnboompitten over de courgette en serveer er de aardappelen en biefstuk met jus bij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.