Bereiding
-
Doe de couscous en rozijnen in een kom en meng er royaal ras el hanout door.
-
Breng het water aan de kook. Schenk dit over de couscous en roer met een vork goed door. Laat de couscous afgedekt 10 minuten wellen.
-
Maak de groente schoon. Snijd de prei in smalle ringen. Halveer de courgette en de wortel in de lengte en snijd de helften in dunne plakjes.
-
Snijd de tofu in blokjes en bestrooi met ras el hanout.
-
Verwarm de helft van de olie en fruit hierin de prei zacht. Voeg de courgette en de wortel toe en smoor de groente net gaar.
-
Bak de tofu in de rest van de olie lichtbruin. Bak het komijnzaad kort mee.
-
Meng de tofu en de couscous door de groente en breng het op smaak met wat peper en paprikapoeder.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar een stuk tofu goed verpakt onderin de koelkast nog 2 dagen. Tofu blijft in de diepvries nog 3 maanden goed.
Maak ook eens deze paddenstoelenrijst met tofu.