Bereiding
-
Doe de couscous en rozijnen in een kom en meng er royaal ras el hanout door.
-
Breng het water aan de kook. Schenk dit over de couscous en roer met een vork goed door. Laat de couscous afgedekt 10 minuten wellen.
-
Maak de groente schoon. Snijd de prei in smalle ringen. Halveer de courgette en de wortel in de lengte en snijd de helften in dunne plakjes.
-
Snijd de tofu in blokjes en bestrooi met ras el hanout.
-
Verwarm de helft van de olie en fruit hierin de prei zacht. Voeg de courgette en de wortel toe en smoor de groente net gaar.
-
Bak de tofu in de rest van de olie lichtbruin. Bak het komijnzaad kort mee.
-
Meng de tofu en de couscous door de groente en breng het op smaak met wat peper en paprikapoeder.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar een stuk tofu goed verpakt onderin de koelkast nog 2 dagen. Tofu blijft in de diepvries nog 3 maanden goed.
Maak ook eens deze paddenstoelenrijst met tofu.