Bereiding
            
                - Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 
Was de citroen, rasp wat van de schil en pers uit.
- 
Pel de knoflook en pers uit.
- 
Maak een dressing van de olie, knoflook, specerijen en wat citroenschil en -sap. Breng op smaak met peper. 
- 
Schep de dressing door de warme couscous en laat afkoelen.
- 
Maak de groente schoon en snijd in blokjes. 
- 
Was de peterselie en snijd klein.
- 
Rooster de pijnboompitten in een droge pan goudgeel.
- 
Schep de groente en peterselie door de couscous en strooi de pijnboompitten erover.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.