Bereiding
- Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd ze fijn.
-
Maak de gember schoon en rasp fijn.
-
Was de groente en koriander.
- Snijd de sperziebonen doormidden, de tomaten in kleine blokjes en hak de koriander fijn.
-
Snijd de kippendijfilet in blokjes.
-
Verhit de olie.
-
Bak de kip en de ui een paar minuten.
-
Voeg knoflook, gember, tomaten, sperziebonen en garam masala toe.
-
Bak een paar minuten en voeg het water toe.
-
Doe de deksel op de pan en laat minstens 10 minuten op laag vuur pruttelen.
-
Serveer de curry met de rijst en maak af met de koriander.
Variaties
De
kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Ingrediënten over?
Koriander:
Wikkel de rest van de koriander in velletjes nat
keukenpapier. Bewaar de koriander onderin de koelkast. De kruiden zijn nog
ongeveer 4 dagen houdbaar.
Gebruik koriander in deze snelle bruine bonensoep.