Bereiding
- Maak de sperziebonen en de peultjes schoon. Snijd de sperziebonen een keer door.
-
Kook de sperziebonen 10 minuten in weinig water. Voeg de peultjes toe en kook de groente verder beetgaar.
-
Pers het stukje knoflook uit boven een kom.
-
Klop er met de azijn, wat water, de olie en peper een dressing van.
-
Laat de sperziebonen en de peultjes uitlekken en meng de dressing erdoor. Laat dit afkoelen.
-
Was het stuk komkommer en schaaf het in dunne plakjes.
-
Snijd de paprika in blokjes.
-
Doe alle groente in een schaal en strooi de blokjes paprika erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.