Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui in snippers, de knolselderij in blokjes en de wortel in plakjes.
-
Fruit de groente met de kerrie een paar minuten in de hete margarine.
-
Schil de aardappel en snijd in blokjes.
-
Doe de aardappel, het water, het stukje bouillontablet en de doperwten in de pan.
-
Breng dit aan de kook en kook de soep 15 minuten.
-
Stoom de kabeljauw gaar in 5-7 minuten.
-
Was de selderij en snijd klein.
-
Pureer de soep in een keukenmachine of met een staafmixer.
-
Breng de soep op smaak met wat peper.
-
Verdeel de kabeljauw in stukjes en schep in de soep. Garneer met de selderij.
- Serveer het stokbrood erbij.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.