Materialen
Staafmixer of keukenmachine.
Bereiding
- Pel de uien en snijd de helft van de uien in halve ringen.
-
Pel de knoflook en snijd fijn.
-
Maak de paprika schoon en snijd in reepjes.
-
Snijd de avocado in plakjes en besprenkel met wat limoensap tegen het verkleuren.
-
Spoel de bonen af en laat goed uitlekken.
-
Was de tomaten, peper en koriander en snijd alles klein.
-
Hak tomaten, peper, koriander en de rest van de ui met een staafmixer of in een keukenmachine fijn tot een salsa.
-
Snijd de kip in reepjes.
-
Verwarm de helft van de olie in een pan en voeg 1/3 van de knoflook toe.
-
Bak dit kort en voeg de zwarte bonen en komijnzaad toe. Bak een paar minuten mee.
-
Verwarm de rest van de olie in een pan en bak de uienringen met de rest van de knoflook zacht.
-
Voeg de paprika, kip en chipotlesaus toe en bak 5 minuten tot de kip gaar is.
-
Verwarm de tortilla's kort in een koekenpan. Serveer met de zwarte bonen, kip, avocado en salsa.
- Voeg naar smaak limoensap en koriander toe.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Tortilla's:
De rest van de tortilla wraps zijn goed verpakt nog 2 dagen in de koelkast te bewaren. Leg tussen
iedere wrap een stukje plasticfolie, verpak ze in een diepvrieszakje en vries
ze in. Zo is 1 wrap makkelijk uit de vriezer te halen. Ze zijn nog 6 maanden te
bewaren in de diepvries.
Maak er deze vegetarische spinazietortilla's uit de oven mee.