Bereiding
- Snijd de pitabroodjes in puntjes of blokjes.
-
Meng de helft van de olie met de ras el hanout en schep dit door het brood.
-
Bak het brood in een pan of broodrooster lichtbruin.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de sla in repen, de radijs in vieren en halveer de tomaten
-
Snijd de komkommer in de lengte doormidden en snijd de helften in plakken.
-
Snijd de bosui in ringen.
-
Was de kruiden en snijd klein.
-
Meng de groente en kruiden en breng op smaak met de rest van de olie en het citroensap.
-
Meng er de puntjes brood door.
-
Strooi de walnoten en sumak over de salade.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.