Bereiding
            
                - Snijd de pitabroodjes in puntjes of blokjes.
- 
Meng de helft van de olie met de ras el hanout en schep dit door het brood.
- 
Bak het brood in een pan of broodrooster lichtbruin.
- 
Maak de groente schoon. 
- 
Snijd de sla in repen, de radijs in vieren en halveer de tomaten
- 
Snijd de komkommer in de lengte doormidden en snijd de helften in plakken.
- 
Snijd de bosui in ringen.
- 
Was de kruiden en snijd klein.
- 
Meng de groente en kruiden en breng op smaak met de rest van de olie en het citroensap. 
- 
Meng er de puntjes brood door. 
- 
Strooi de walnoten en sumak over de salade.
 
        
        
		
            Variaties
            
                De ras el hanout-kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.