Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- 
Snijd de vis in repen van 2-3 cm dik en halveer de repen.
- 
Wrijf de stukken vis in met peper en druppel er wat citroensap over. Laat de vis 5 minuten liggen.
- 
Maak de groente schoon.
- 
Halveer de wortel en de prei in de lengte en snijd de helften in stukken. 
- 
Snijd de witte kool of knolselderij in reepjes.
- 
Snijd het stukje peper fijn.
- 
Verwarm een derde van de olie en roerbak hierin de groente enkele minuten.
- 
Voeg de peper en de tomatenpuree toe en pers het teentje knoflook er boven uit. Bak dit even mee.
- 
Voeg de bouillon toe en smoor de groente verder gaar.
- 
Meng het volkorenmeel met de kerrie in een diep bord.
- 
Wentel elk stuk vis goed door het meel, zodat het aan alle kanten bedekt is.
- 
Verhit de rest van de olie en bak de fishfingers in 4-6 minuten rondom lichtbruin en gaar. 
- 
Leg de vis op de groente en serveer de aardappelen erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.