Bereiding
- Bestrooi de forellen van binnen en van buiten met peper en bestuif de vis met volkorenmeel.
-
Bak de vis in de hete margarine in ca. 15-20 minuten bruin en gaar.
-
Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Maak de broccoli schoon. Verdeel de groente in roosjes en snijd de stelen in stukjes.
-
Kook de broccoli in een bodempje water in ca. 5 minuten gaar.
-
Was de kerstomaatjes en halveer ze.
-
Verwarm de tomatenblokjes met de kerstomaatjes, oregano en wat peper.
-
Was de basilicum, knip klein en roer door de saus.
-
Geef de saus, de macaroni en de broccoli bij de vis.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.