Bereiding
- Bereid de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Pel de ui en snijd klein.
- Voeg de ui aan de linzen toe.
- Bereid de linzen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de tomaten en de paprika schoon en snijd in stukken.
- Pel de knoflook en was de basilicum.
-
Pureer de tomaten met de paprika, knoflook, basilicum, olie en azijn met een staafmixer of in een keukenmachine tot een saus. Voeg wat water toe indien de saus de dik is.
-
Maak de rest van de groente schoon. Snijd de bosui in ringen, de komkommer in blokjes en de radijs in plakjes.
-
Meng de saus, bulgur en groente door de linzen.
- Breng de salade op smaak met wat azijn en peper.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app .