Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de bosuien in ringen, de paprika in blokjes en de courgette in plakken.
- Pel de knoflook en hak fijn.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de vleesreepjes gaar en lichtbruin. Breng op smaak met peper.
-
Bak de bosui, knoflook, paprika en courgette enkele minuten mee.
- Was de sla en snijd in smalle repen.
-
Verwarm het water en los het stukje bouillontablet erin op.
-
Maak van de aardappelen met de hete bouillon een puree.
-
Meng de groente met de vleesreepjes door de aardappelpuree.
-
Schep er op het laatst de reepjes sla door.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.