Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg.
Menu
Zoek

Fruit met mangodip

  • 4 personen
  • 0-15 minuten
  • nagerecht
  •  

Ingrediënten

  • 1 mango
  • 2 eetlepels halfvolle yoghurt
  • trosje druiven
  • partje meloen
  • 1 kleine appel
  • 1 sinaasappel

Bereiding

  1. Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit. Pureer het vruchtvlees met een staafmixer en klop de yoghurt erdoor.

  2. Maak het fruit schoon.
  3. Halveer de druiven, Snijd de meloen in repen, de appel in dunne schijfjes en de sinaasappel in parten.
  4. Leg het fruit op een schaal en geef de mangodip er in een schaaltje bij.

Informatie over dit recept

Duurzaam eten Mango heeft deze maand (april) een lage klimaatbelasting.

Past in dieet

  • Met weinig zout
  • Bij verhoogd cholesterol
  • Bij diabetes
  • Vrij van gluten
  • Vrij van ei

Voedingswaarden per persoon

  Recept incl. menusuggestie
Energie 95 kcal 95 kcal
Vet 1 gram 1 gram
Waarvan verzadigd vet 0 gram 0 gram
Koolhydraten 20 gram 20 gram
Waarvan suikers 20 gram 20 gram
Vezels 3 gram 3 gram
Eiwit 1 gram 1 gram
Zout
< 0.1 gram < 0.1 gram

Aanmelden Menu van de Week

 Bekijk het menu van deze week