Bereiding
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de groente schoon. Snijd de bosuien in ringen en de champignons in stukken.
-
Snijd de olijven klein.
-
Was de basilicum en hak grof.
- Laat de tofu goed uitlekken en snijd in blokjes.
-
Verwarm de olie en bak hierin de tofu en bosui knapperig.
-
Bak de champignons kort mee.
-
Voeg de olijven, doperwten en tomatenblokjes toe en breng dit aan de kook.
-
Schep de pasta erdoor en warm het geheel goed op.
- Breng op smaak met basilicum.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar een stuk tofu afgedekt in een schaaltje met water maximaal 2 dagen in de koelkast. Eet de tofu bijvoorbeeld op brood met paddenstoelen. Vries eventueel tofu in. Het is dan nog 3 maanden houdbaar.