Bereiding
            
                - Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 
Maak de groente schoon. Snijd de bosuien in ringen en de champignons in stukken.
- 
Snijd de olijven klein.
- 
Was de basilicum en hak grof.
- Laat de tofu uitlekken, snijd in blokjes en dep droog.
- 
Verwarm de olie en bak hierin de tofu en bosui knapperig. Doe dit uit de pan.
- 
Bak de champignons in dezelfde pan zacht.
- 
Voeg de olijven, doperwten en tomatenblokjes toe en breng dit aan de kook.
- 
Schep de pasta, tofu en bosui erdoor en warm het geheel goed op.
- Breng op smaak met basilicum.
 
        
        
		
            Variaties
            
                Ook lekker met andere volkoren pasta.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.