Bereiding
- Steek met een uitsteekvormpje sterren uit het brood en rooster ze onder de grill of in de broodrooster lichtbruin.
-
Laat de garnalen ontdooien.
-
Pel de knoflook en snijd het teentje in plakjes.
-
Snijd het ansjovisfiletje in stukjes.
-
Verwarm de olie in een braadpan of hapjespan en bak hierin de knoflook zacht tot de geur vrijkomt. Verkruimel het chilipepertje er boven en voeg de ansjovis toe. Verwarm dit tot de ansjovisstukjes zijn gesmolten.
-
Dep de garnalen droog met keukenpapier en voeg ze toe. Smoor de garnalen op matig vuur al omscheppend in 4-5 minuten gaar.
-
Maak op smaak met de geraspte citroenschil. Laat de garnalen afkoelen.
-
Verdeel de garnalen over 2 borden en leg er de broodsterren naast.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.