Bereiding
            
                - Snijd het vanillestokje open, schraap met een puntig mesje het merg eruit en roer dit door de yoghurt.
 - 
Voeg ook kaneel en naar smaak rozenwater toe.
 - 
Hak de pistachenootjes grof.
 - 
Was de perzik en de abrikozen en snijd ze doormidden. Verwijder de pit en snijd het fruit in halve maantjes.
 - 
Gril het fruit aan elke zijde een minuut in de grillpan. 
 - 
Verdeel het fruit over 2 bordjes en schep er wat yoghurt naast. 
 - 
Garneer met de pistachenootjes.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.