Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruiten. Kook de snijbonen in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Neem het vruchtvlees van de avocado uit de schil.
-
Snijd de avocado in kleine blokjes en druppel er wat citroensap over.
-
Roer er wat fijn geknipte bosui en de yoghurt door.
-
Warm de grill voor.
-
Bestrooi de zalm met peper en gril de vis in 6-8 minuten aan beide zijden lichtbruin en gaar.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met de hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
-
Garneer de vis met de avocadosalsa en serveer de aardappelpuree en snijbonen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.