Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruiten. Kook de snijbonen in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Neem het vruchtvlees van de avocado uit de schil.
-
Snijd de avocado in kleine blokjes en druppel er wat citroensap over.
-
Roer er wat fijn geknipte bosui en de yoghurt door.
-
Warm de grill voor.
-
Bestrooi de zalm met peper en gril de vis in 6-8 minuten aan beide zijden lichtbruin en gaar.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met de hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
-
Garneer de vis met de avocadosalsa en serveer de aardappelpuree en snijbonen erbij.
Ingrediënten over?
Avocado:
Bewaar een halve avocado met de pit er in. Druppel een beetje citroensap op het snijvlak. Bewaar de helft afgedekt met plastic in de koelkast. De rest van de avocado is lekker op een broodje met komkommer en paprika.