Bereiding
- Was de limoen, rasp wat van de schil en pers het sap uit.
-
Roer de helft van de currypasta los met wat limoensap en zet apart.
-
Maak een marinade van de rest van de currypasta, wat eetlepel limoensap en de helft van de olie.
-
Snijd de bieflapjes in repen, schep de marinade erdoor en was je handen. Laat het vlees afgedekt in de koelkast 1 uur marineren.
-
Maak de sperziebonen schoon en snijd doormidden. Kook de sperziebonen in 8-10 minuten beetgaar.
-
Schep het currypasta-limoensapmengsel en wat geraspte limoenschil door de nog warme sperziebonen en laat dit afkoelen.
- Maak de aardappelen schoon en kook 15 minuten in weinig water.
-
Snijd de aardappelen in dikke plakken en bestrijk met de rest van de olie.
-
Rooster de plakken aardappel onder de grill van de oven of in een grillpan aan beide zijden goudgeel.
- Bak het vlees in enkele minuten gaar en lichtbruin.
-
Serveer de aardappelen en de sperziebonensalade bij het vlees.
Variaties
De currypasta kun je
makkelijk zelf maken. Bekijk het recept voor currypasta.
Liever vegetarisch? Vervang het vlees door tempé.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.