Bereiding
            
                - Week het brood in wat melk.
- 
Pers het teentje knoflook uit boven een kom. 
- 
Schil het stukje gember en rasp het boven de kom. 
- 
Voeg het geweekte brood toe met het gehakt, de ketjap en wat chilipeper. 
- 
Meng alles goed door elkaar en vorm er 6 balletjes van. Laat de gehaktballetjes afgedekt in de koelkast 20 minuten opstijven.
- 
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- 
Maak de savooiekool schoon en snijd het in repen.
- 
Maak de paprika schoon en snijd hem in repen. 
- 
Bak de gehaktballetjes in de hete olie bruin. 
- 
Doe de paprika bij het vlees met wat water en stoof het geheel in 10 minuten gaar.
- 
Kook de savooiekool in een bodempje water in ca. 10 minuten gaar.
- 
Was de taugé onder stromend water.
- 
Hak de pinda´s grof.
- 
Warm de laatste minuut de taugé met de gehaktballetjes mee.
- 
Strooi de pinda´s over de savooiekool. Geef de rijst erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.