Bereiding
            
                - Pel de sjalotten en snijd fijn.
- 
Was de peterselie en snijd klein.
- Bak het gehakt met de helft van de sjalot, de helft van de peterselie en de specerijen. 
- 
Vorm er rolletjes van en laat afgedekt in de koelkast opstijven.
- 
Was de dille en munt en snijd klein.
- 
Was de komkommer. Rasp 1/3 van de komkommer grof boven een kom.
- 
Klop er de yoghurt, dille en munt door.
- 
Snijd de rest van de komkommer in blokjes. 
- 
Was de tomaten en snijd in blokjes.
- 
Meng de komkommer, tomaten, de rest van de peterselie en de rest van de sjalot en breng op smaak met citroensap.
- 
Rooster de gehaktrolletjes in een hete grillpan in 8 minuten gaar en lichtbruin.
- 
Snijd het brood in punten en serveer het met de salade en yoghurtsaus bij het vlees.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.