Bereiding
            
                - Schil de gember en rasp fijn.
- 
Pel de knoflook en hak fijn.
- 
Meng de gember met de knoflook, specerijen en het citroensap in een kom. 
- 
Schep de garnalen erdoor en laat dit een half uur afgedekt in de koelkast marineren.
- 
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 
Maak de sperziebonen schoon en kook in weinig water in 10 minuten gaar.
- 
Pel de sjalotten en snijd klein. 
- 
Was de koriander en snijd klein.
- 
Verwarm de olie in een grote pan. 
- 
Leg de garnalen naast elkaar in de hete olie.
- 
Bak 3 minuten tot de garnalen roze zijn. Keer af en toe.
- Haal de garnalen uit de pan en leg op een voorverwarmde schaal.
- Bak de sjalot en koriander op hoge stand in de overgebleven olie en schep dit op de garnalen. 
- 
Serveer de rijst en de sperziebonen erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.