Bereiding
            
                - Pers het teentje knoflook boven een kom uit. 
- 
Roer er 1 theelepel citroensap, de sojasaus, de tomatenpuree en wat peper door. 
- 
Snijd de kipfilet in blokjes en schep ze door de marinade. Laat de kip een half uur afgedekt in de koelkast marineren.
- 
Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- 
Maak de Chinese kool schoon en snijd het in repen.
- 
Roerbak de Chinese kool in 1 eetlepel olie in 8 minuten gaar.
- 
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in de lengte in vieren. 
- 
Verhit de rest van de olie en bak hierin de uitgelekte blokjes kip in 5 minuten gaar en bruin. 
- 
Bak de laatste minuut de bosuitjes mee.
- 
Snijd de ananas klein.
- 
Roer de overgebleven marinade en de ananas met vocht in een pannetje en breng dit aan de kook. 
- 
Geef de ananas, de kool en de rijst bij de kip.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.