Bereiding
            
                - Schil de gember en rasp grof.
 - 
Snijd de rode peper in smalle ringetjes.
 - 
Maak de uien en de paksoi schoon. Snijd de uien in snippers en de paksoi in repen.
 - 
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
 - 
Snijd het vlees in smalle reepjes en was je handen.
 - 
Verwarm de olie en roerbak het vlees hierin lichtbruin.
 - Bak de ui, peper en gember mee.
 - 
Voeg de paksoi toe en roerbak de groente in enkele minuten gaar.
 - 
Maak het geheel op smaak met de sojasaus en een beetje limoensap.
 - 
Serveer met de noedels.
 
            
        
	 
        
        
		
            Variaties
            
                Vervang het varkensvlees door blokjes tofu of tempé. 
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.