Bereiding
- Schil de gember en rasp grof.
-
Snijd de rode peper in smalle ringetjes.
-
Maak de uien en de paksoi schoon. Snijd de uien in snippers en de paksoi in repen.
-
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Snijd het vlees in smalle reepjes en was je handen.
-
Verwarm de olie en roerbak het vlees hierin lichtbruin.
-
Fruit de ui, peper en gember mee.
-
Voeg de paksoi toe en roerbak de groente in enkele minuten gaar.
-
Maak het geheel op smaak met de sojasaus en een beetje limoen- of citroensap.
-
Serveer met de noedels.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Gemberwortel:
Schil de gember, snijd de wortel in plakjes of rasp hem. Verpak in kleine porties en vries in. Bewaar geraspte gember maximaal 12 maanden in de diepvries. Gember smaakt ook heel verrassend in geroerbakte andijvie.