Bereiding
            
                - Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 
Maak de radijs en de paprika schoon. Halveer de radijsjes en snijd de paprika in blokjes.
- 
Was de andijvie, laat goed uitlekken en snijd het in repen.
- 
Was de taugé en laat dit goed uitlekken.
- Was de koriander en snijd klein.
- 
Klop een dressing van de azijn, koriander, peper en de helft van de olie.
- Meng de radijs, de paprika en de dressing door de andijvie.
- 
Pel de knoflook en snijd klein.
- 
Snijd de biefstuk in smalle repen en was je handen.
- 
Verwarm de rest van de olie en bak het vlees met de knoflook.
- 
Voeg de taugé en cayennepeper toe en roerbak dit 1 minuut mee.
- 
Roer de ketjap erdoor en neem de pan van het vuur.
- Serveer de salade en de rijst bij het vlees.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.