Bereiding
            
                - Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- 
Maak de sperziebonen schoon. Kook ze in weinig water in 8-10 minuten gaar.
- 
Pel de sjalot en snijd in halve ringetjes. 
- 
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
- 
Snijd de biefstuk in dunne plakken en bestrooi met peper.
- 
Verhit de margarine en roerbak het vlees in enkele minuten lichtbruin. 
- 
Neem het vlees uit de pan en houd het warm.
- 
Bak de sjalot en de champignons in de achtergebleven margarine. Strooi er peper over en schep het mengsel op het vlees.
- 
Serveer de sperziebonen en aardappelen erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.