Bereiding
- Kook de zilvervliesrijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Verwarm 1 eetlepel margarine en bak hierin de tomatenpuree kort.
-
Voeg de roerbakgroente met wat paprikapoeder toe.
-
Roer de maïzena met de bouillon glad en schenk dit bij de groente.
-
Stoof de groente in ca. 5 minuten gaar.
-
Snijd de biefstuk in smalle repen en bestrooi ze met peper.
-
Verwarm de rest van de margarine in een koekenpan en bak hierin de biefstukreepjes in een paar minuten bruin.
-
Schep de groente op de rijst en schik het vlees erop.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.