Bereiding
            
                - Kook de zilvervliesrijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- 
Verwarm 1 eetlepel margarine en bak hierin de tomatenpuree kort.
- 
Voeg de roerbakgroente met wat paprikapoeder toe.
- 
Roer de maïzena met de bouillon glad en schenk dit bij de groente.
- 
Stoof de groente in ca. 5 minuten gaar.
- 
Snijd de biefstuk in smalle repen en bestrooi ze met peper. 
- 
Verwarm de rest van de margarine in een koekenpan en bak hierin de biefstukreepjes in een paar minuten bruin. 
- 
Schep de groente op de rijst en schik het vlees erop.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.