Bereiding
            
                - Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 
Snijd de tofu in blokjes en schep de ketjap erdoor.
- 
Maak de peper schoon en snijd klein.
- Maak de paprika, paksoi en knoflook schoon. Snijd de paprika in blokjes, paksoi in repen en knoflook in stukjes.
- Maak de bosui schoon en snijd in ringen.
- 
Verwarm de olie en bak de peper zacht.
- 
Voeg de tofu, paprika en knoflook toe en roerbak dit mee.
- 
Schep de paksoi erdoor en bak alles in een paar minuten gaar.
- 
Strooi de bosui erover en serveer de rijst erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.