Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de prei en de broccoli schoon.
-
Snijd de prei in smalle ringen en de broccoli in stukjes.
-
Maak de peper schoon en snijd in smalle ringen.
-
Kook de broccoli in weinig water in een paar minuten beetgaar.
-
Snijd de vis in smalle repen en was je handen.
-
Verwarm de olie en bak hierin de vis aan alle kanten lichtbruin. Bak de prei en peper even mee.
-
Voeg de broccoli toe en maak het geheel op smaak met de mosterd en wat citroensap.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met de hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
- Serveer de aardappelpuree bij de vis.
Variaties
De mosterd kun je makkelijk zelf maken. Bekijk het recept voor mosterd.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.