Bereiding
            
                - Was de
aardappelen, halveer ze in de lengte en kook ze in weinig water 10 minuten voor.
- 
Warm de oven voor op 180 °C.
- 
Was de bospeentjes en de pastinaak. Laat een stukje loof aan de worteltjes zitten.
- 
Snijd de pastinaak over de lengte in frietvorm. 
- 
Giet de aardappelen af en snijd ze over de lengte en breedte in
zodat er een ruitvorm ontstaat.
- 
Bestrijk de helften met wat olie en bestrooi met gerookt paprikapoeder en peper. 
- 
Meng de groente met wat olie, de honing, wat tijmblaadjes en peper.
- 
Verdeel de groente en de aardappelen over een bakplaat en laat in ca. 20 minuten gaar worden in de oven.
- 
Rooster het brood krokant en maal het fijn.
- 
Klop het ei los.
- 
Prak de tofu klein en meng er de broodkruimels en het ei door. Maak op smaak met peper, tijm en geraspte sinaasappelschil.
- 
Vorm er 2 burgers van en wentel ze door het volkorenmeel.
- 
Bak de tofuburgers in de hete margarine bruin.
- 
Serveer de burgers bij de geroosterde groente en aardappelen.
 
        
        
        
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.