Bereiding
- Pel de knoflook en hak klein.
-
Schil de gember en snijd het in dunne plakjes.
-
Kneus de serehstengel. Verkruimel de peper.
-
Snijd het vlees in blokjes.
-
Verwarm de olie en bak hierin het vlees lichtbruin en gaar.
-
Bak knoflook, gemalen citroengras, gember en peper kort mee.
- Voeg het water, de sojasaus, vissaus en limoenblaadjes of citroengras naar smaak toe. Breng alles aan de kook en doe een deksel op de pan. Stoof het vlees in 2 uur gaar.
-
Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de broccoli schoon. Verdeel de groente in roosjes en snijd de stelen in stukjes. Kook de broccoli in weinig water in 4 minuten gaar.
- Serveer de rijst en de broccoli bij het vlees.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.