Bereiding
            
                - Schil de aardappelen. Kook ze in weinig water met een deksel op de pan in 20-25 minuten gaar.
 - 
Was de snijbonen en snijd ze in snippers. Kook de snijbonen in een bodempje water in ongeveer 6 minuten gaar.
 - 
Dep de vis droog en bestrooi de vis met peper. 
 - 
Maak de peterselie schoon en knip het klein.
 - 
Verwarm de margarine en bak hierin de vis voorzichtig aan een kant bruin.
 - 
Verwarm het water en los de bouillon op. Doe de bouillon en de peterselie bij de vis en stoof in 6-8 minuten gaar. Strooi er dille over.
 - 
Breng de melk aan de kook.
 - 
Giet de aardappelen af en stamp ze fijn.
 - 
Maak er met hete melk een puree van en breng op smaak met nootmuskaat.
 - 
Serveer de kabeljauw met de snijbonen en de aardappelpuree.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.