Bereiding
- Laat de gewassen tutti frutti wellen in 200 ml heet water met een stukje citroenschil.
-
Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in ca. 20 minuten gaar.
-
Bestrooi de ribkarbonades met peper.
-
Bak de karbonades in de margarine bruin.
-
Voeg de tutti frutti met het vocht toe en stoof het vlees in 15 minuten gaar.
-
Maak de andijvie schoon en snijd de groente in repen.
-
Roerbak de andijvie met wat gemberpoeder in de hete olie in een paar minuten gaar.
-
Maak de tutti frutti op smaak met wat gemberpoeder en kaneel. Geef de andijvie en de aardappelen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.