Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- 
Maak de prei schoon en snijd in stukken van 4 cm.
- 
Verwarm de margarine en roerbak hierin de prei kort.
- 
Schenk er een wat water bij en stoof de prei in 10 minuten gaar.
- 
Breng de melk aan de kook.
- Stamp de aardappelen fijn en maak er met de hete melk, peper en nootmuskaat een puree van.
- 
Hak de hazelnoten grof en schep de hüttenkäse erdoor.
- 
Schep de prei op een schaal en verdeel het notenmengsel erover. Serveer de aardappelpuree erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.